Fra gode og venligstemte folk, der støtter op om landsbyen i det fynske, har vi modtaget træ, som tirsdagsholdet har sorteret ud og bearbejdet over mange timer. Som det var for 2000 år siden, skal alt godt materiale, hvad man kan skaffe selv eller gennem gode kontakter - bruges på bedste og mest optimale manér. 

DET gør vi - og takker for supporten.

Der "snydes" en smule med limning og moderne skruetvinger og måske en batteridrevet boremaskine - for ellers var det ikke lykkedes at nå at blive færdige - og porten skal jo også "holde" i en årrække... Men pæn og flot er den blevet. Vi takker meget for indsatsen og lader folk og fæ og gæster glæde sig over resultatet.

 

Nyheder og aktiviteter

 • Påskeaktiviteter 2019

  Jernalderfolket åbner porten til landsbyen i hele påskeferien og byder gæster indenfor

  Det ER begyndt at blive lunere udendørs. Træerne blomstrer og grønne urter skyder frem. Den lange vinter er ovre og endelig kan maden i krukkerne om bålet, peppes op med grønne, saftige planter.

  Træd tilbage i tiden og besøg en lille fortidslomme, hvor du kan se, smage, prøve og høre om livet for længe længe siden.

  Læs mere …
   
 • Kampgruppen Odd kommer til landsbyen

  27.-28. april 2019 kl. 10-16 kan I møde Kampgruppen Odd, her i Jernalderlandsbyen!

  Læs mere …
   
 • Fårene i landsbyen

  SÅ er det blevet forår (FÅR-ÅR) i græsningsfoldene. 

  Landsbyens fårepassere melder stolt, at vi nu allerede har de første lam på banen. Vigdis og Una har læmmet!

  Læs mere …
   
 • Tirsdagsholdets nye landsbyport

  Tirsdagsholdets aktive folk har i nu i ugevis

  arbejdet på at få porten til landsbyen renoveret og klar til sæsonen. Med den store indsats fra nutidens arbejdsfolk ser det ud til at porten er klar til de forhåbentlig mange gæster vi glæder os til at se i år. 

  Læs mere …
   

Besøg os i Påskeugen 2019!

Vi har lovning om godt vejr i det meste af Påskeugen - Tag din kalender frem og planlæg et besøg med familien i det smukke klare vejr. 

Børnene vil f.eks. være MEGET interesserede i vore nyfødte lam - og både voksne og børn kunne måske tænke sig at snakke med buemageren eller slå med smedehammeren eller få en snak om madlavning med husmoderen.

Tryk for Åbningstider

Historien er for alle aldre

OO dreng skjold 1

Medlemmer eller gæster Online

Vi har 40 gæster og ingen medlemmer online

OO kalender2019 forside9

Skematisk aktivitetsoversigt! Tryk og læs mere.