Velkommen til Jernalderlandsbyen
               Åbningstider: Lavsæson       
1.marts - 7.april  samt   23.okt - 17.dec.
                    
 mandag- torsdag  10 - 14
                             Samt 3.weekend i hver mdr
                   Entre: Voksne:  40.- / Børn: 6 - 14 år 20.-
            Åbningstider: Højsæson
                    8.april - 22.okt.

                Åbent. Alle dage 10 - 16 dog lukket fredag
                     Entre: Voksne 60.-/ Børn: 6-14 år 30.-

                     Der kan betales med mobilePay
                                   Ingen kreditkort

                            

                       


                   


 



            

                                  
  • 1.jpg
  • 7.jpg
  • jernalderlandsbyen_012 - kopi.jpg
  • 6.jpg
  • jernalderlandsbyen_013.jpg
  • 5.jpg
  • 8.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • dsc_0255.jpg
  • guldhorn.jpg

Hønsekødssuppe

Ingredienser: ½ høne. 2 løg. 3 kopper svampe. 1 kop fløde. Salt. Timian. Vand.

Fremgangsmetode: Hønen parteres og kommes i krukken. Der hældes vand på til hønen er dækket(mindst ¾ af krukken) og timian tilsættes. Krukken sættes ved ilden og skal derefter drejes med jævne mellemrum. Løgene snittes og kommes i. Suppen skal koge til hønen er mør hvorefter den tages op og skind og ben fjernes. Svampene tilsættes. Fløden skal kun koge med i de sidste minutter så suppen bliver jævnet. Efter at krukken er taget væk fra ilden, saltes suppen. I kan eventuelt spise brød til, med en lille smule smør. Som en variation, kan I eventuelt prøve at komme udblødte byg eller havrekorn i sammen med hønsekødet (mætter dermed også bedre).

 
Store Klaus 40  •  DK-5270 Odense N  •  Tel.: +45 63 75 57 80  •  Mail: jernalderlandsbyen.buf@odense.dk
site created and hosted by skandiaweb
Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!