Velkommen til Jernalderlandsbyen
               Åbningstider: Lavsæson       
1.marts - 7.april  samt   23.okt - 17.dec.
                    
 mandag- torsdag  10 - 14
                             Samt 3.weekend i hver mdr
                   Entre: Voksne:  40.- / Børn: 6 - 14 år 20.-
            Åbningstider: Højsæson
                    8.april - 22.okt.

                Åbent. Alle dage 10 - 16 dog lukket fredag
                     Entre: Voksne 60.-/ Børn: 6-14 år 30.-

                     Der kan betales med mobilePay
                                   Ingen kreditkort

                            

                       


                   


 



            

                                  
  • 4.jpg
  • dsc_0255.jpg
  • 1.jpg
  • 6.jpg
  • 8.jpg
  • 7.jpg
  • 2.jpg
  • jernalderlandsbyen_012 - kopi.jpg
  • 5.jpg
  • guldhorn.jpg
  • jernalderlandsbyen_013.jpg
  • 3.jpg

Kornstuvning med kød og urter

Ingredienser: 2 kopper hvedekerner (der har stået i blød fra dagen før). 4 kopper kød i tern (skinkekød, oksekød, lammekød eller en blanding). 2 løg i tern. 3 kopper skyllede og hakkede urter (eksempelvis: brændenælder, grå bynke, røllike, syre, kørvel eller burresnerre). 2 kopper svampe i skiver. Lidt timian, sennepsfrø og salt.

Fremgangsmetode: De skyllede og udblødte hvedekerner kommes i krukken sammen med kød, løg timian og sennepsfrø. Det hele dækkes med vand og sættes til kogning. Retten koger nu i 1-2 timer. Herefter tilsættes svampe og urter og retten koger videre i ½-1 time. Kørvel kommes først i de sidste 5 minutter af kogningen. Det kan være nødvendigt at spæde til med mere vand undervejs. Når krukken er taget fra ilden, saltes retten.

 
Store Klaus 40  •  DK-5270 Odense N  •  Tel.: +45 63 75 57 80  •  Mail: jernalderlandsbyen.buf@odense.dk
site created and hosted by skandiaweb
Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!