Velkommen til Jernalderlandsbyen
               Åbningstider: Lavsæson       
1.marts - 7.april  samt   23.okt - 17.dec.
                    
 mandag- torsdag  10 - 14
                             Samt 3.weekend i hver mdr
                   Entre: Voksne:  40.- / Børn: 6 - 14 år 20.-
            Åbningstider: Højsæson
                    8.april - 22.okt.

                Åbent. Alle dage 10 - 16 dog lukket fredag
                     Entre: Voksne 60.-/ Børn: 6-14 år 30.-

                     Der kan betales med mobilePay
                                   Ingen kreditkort

                            

                       


                   


 



            

                                  
  • 3.jpg
  • guldhorn.jpg
  • jernalderlandsbyen_013.jpg
  • 6.jpg
  • 8.jpg
  • 2.jpg
  • dsc_0255.jpg
  • 5.jpg
  • jernalderlandsbyen_012 - kopi.jpg
  • 4.jpg
  • 7.jpg
  • 1.jpg

Menuforslag til vores fortidsfamilier

Vores besøgende fortidsfamilier kan evt. sammensætte deres kost på følgende måde. Den nødvendige forberedelse er også anført (med udgangspunkt i et ophold i Jernalderlandsbyen på 6 dage).

Søndag

Middagsmad: Brændenældesuppe med løg, flæsk og urter. Hertil fladbrød.

Drik: Røllike/æblete, med honning.

Forberedelser: Grutte mel, passe surdej, forberede havregrød, lave smør.

Mandag

Morgenmad: Havregrød med mælk, honning og evt. smørklat.

Middagsmad: Røget lammebov med stegte røllikeblade, krydret korn og friskost.

Drik: Bygdrik med æbler og vandmynte.

Forberedelser: Grutte mel, passe surdej, forberede flerkornsgrød.

Tirsdag

Morgenmad: Flerkornsgrød med nødder og honning.

Middagsmad: Grubesteg med timianblade, smør og fladbrød.

Drik: Te af brombærblade.

Forberedelser: Grutte mel, øge surdejen (evt. med grødrester), forberede grød.

     


Onsdag

Morgenmad: Valgfri grød.

Middagsmad: Røget flæsk med ”salat”, kogte æg, surbrød, smør og friskost.

Drik: Valgfri.

Forberedelser: Forberede grød, riste mælkebøtterødder.

Torsdag

Morgenmad: Valgfri grød.

Middagsmad: Hønse/champignonsuppe med fladbrød.

Drik: Mølkebøttedrik eller valgfri urtete.

Forberedelser: Udbløde korn, forberede grød.

Fredag

Morgenmad: Valgfri grød.

Middagsmad: Kornstuvning med kød og urter.

Drik: Te af æbleblade med honning.

 
Store Klaus 40  •  DK-5270 Odense N  •  Tel.: +45 63 75 57 80  •  Mail: jernalderlandsbyen.buf@odense.dk
site created and hosted by skandiaweb
Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!