Velkommen til Jernalderlandsbyen
               Åbningstider: Lavsæson       
1.marts - 7.april  samt   23.okt - 17.dec.
                    
 mandag- torsdag  10 - 14
                             Samt 3.weekend i hver mdr
                   Entre: Voksne:  40.- / Børn: 6 - 14 år 20.-
            Åbningstider: Højsæson
                    8.april - 22.okt.

                Åbent. Alle dage 10 - 16 dog lukket fredag
                     Entre: Voksne 60.-/ Børn: 6-14 år 30.-

                     Der kan betales med mobilePay
                                   Ingen kreditkort

                            

                       


                   


 



            

                                  
  • dsc_0255.jpg
  • guldhorn.jpg
  • 8.jpg
  • 4.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 2.jpg
  • jernalderlandsbyen_012 - kopi.jpg
  • 3.jpg
  • 5.jpg
  • 1.jpg
  • jernalderlandsbyen_013.jpg

Stegt lammeryg

Ingredienser: 1 lammeryg. Timian. Mynte. Brændenældefrø. Salt.

Fremgangsmetode: Lav et bål i den ene langside af ildstedet, så gløderne kan skrabes ud til siderne. I den anden langside bygges grillen op af to ildbukke og herover fire renbrændte jernstænger. Kødet saltes og krydres og steger nu over gløderne i ca. to timer, til kødet er mørt og saften klar. Lad kødet hvile i 15 minutter før i spiser.

 
Store Klaus 40  •  DK-5270 Odense N  •  Tel.: +45 63 75 57 80  •  Mail: jernalderlandsbyen.buf@odense.dk
site created and hosted by skandiaweb
Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!